Er wordt al een tijdje gewerkt aan een nieuwe Tomb Raider film. Na het oppoetsen van de gameserie kunnen de films zeker niet achterblijven. Het script wordt al geschreven en de regisseur wordt op het moment van spreken uitgezocht. Maar wie zal de nieuwe Lara Croft worden?

In 2001 en 2003 was Angelina Jolie nog het gezicht van de befaamde Lara Croft reeks. Helaas was dit één van de voorbeelden van het níet slagen van Hollywood. Sommige games, of boeken kunnen fantastisch worden verfilmd. Daarom komen er nu bij de nieuwe gamereeks ook nieuwe films aan. Om het bestaande concept om te gooien zal het ook zeker niet weer Angeline Jolie worden die de hoofdrol zal spelen.

Rise of the Tomb Raider is natuurlijk meer dan alleen een opgepoetste versie van de bestaande games. Speciaal voor de game is actrice Camilla Luddington ingehuurd om haar bewegingen en stem vast te kunnen leggen, om zo Lara Croft nog meer tot leven te kunnen laten komen. Heeft Camilla iets bekends? Dat kan zeker kloppen, je kunt haar kennen van onder andere Californication en Grey’s Anatomy.

Nu er bekend is dat er een nieuwe Tomb Raider-film aan zit te komen is iedereen razend benieuwd wie het nieuwe gezicht van Lara Croft zal worden. In een interview met de Senior Designer van Crystal Dynamics, Michael Brinker, kwam wel naar voren wie hij graag als Lara ziet. Op de vraag wie Michael graag ziet (als hij iedereen van de wereld mocht kiezen) kwam het volgende antwoord.

”Oh man, that’s a tough one. To be honest, I actually met [Lara Croft’s voice and motion-capture actor] Camilla Luddington and I think she’s fantastic in her portrayal of Lara. I wouldn’t mind seeing her have a crack at actually bringing the character to the on-screen. I think that’d be pretty cool. She’s really embodied a lot of what I feel like Lara is, even just in her voice. I’d love to see what she’d do with it on the big screen.”

Oftewel, Michael zou het liefste Camilla Luddington op het witte doek willen zien. Hij vond dat ze het fantastisch heeft gedaan als game-Lara. Zij heeft Lara een stem gegeven en alle bewegingen zijn op haar gebaseerd. Dus beter zou het niet kunnen. Hij zou graag willen zien hoe zij het in de film zou doen.
Nu nog hopen dat Hollywood hier ook zo over denkt. Mij lijkt het een heel goed idee om Camilla in te zetten voor de film!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments