Langverwacht en bijna hier: Outer Wilds!

Outer Wilds is een nieuwe game die in de planning staat voor release eind 2018.
Huh, wacht even, nieuwe game? Nope…

Bij de indie liefhebbers gaat er vast een belletje rinkelen. Dat kan wel kloppen! De testversie van Outer Wilds was namelijk eind 2015 al verkrijgbaar en gratis voor de pc te downloaden. In maart van dit jaar heeft ontwikkelaar Mobius een financiële impuls gekregen van uitgever Annapurna Interactive waardoor de officiële release van de game gepland staat voor eind 2018. Annapurna Interactive kennen we natuurlijk van vette games als “What remains of Edith Finch.” Deze game heeft niet alleen goede graphics maar het verhaal is ook briljant!

De trailer belooft ons in ieder geval veel goeds. Het lijkt zich allemaal in de ruimte af te spelen. De trailer gaf mij een beetje het gevoel van een frisse mix tussen Astroneer en Grow Up. Toen ik verder keek was dat gevoel toch niet echt terecht.

Je bent het nieuwste lid van “Outer Wilds Ventures”, een nieuw ruimteprogramma dat zoekt naar antwoorden in een raar en constant veranderende zonnestelsel. De planeten van Outer Wilds zitten vol met geheime locaties die alsmaar veranderen. Bezoek bijvoorbeeld een ondergrondse stad voordat deze wordt opgeslokt door stijgend zand! Onderzoek de locaties goed want tegen de tijd dat je terugkeert zijn ze niet meer hetzelfde. Elk geheim wordt goed bewaakt door de gevaarlijke omstandigheden en het ongelofelijke natuurgeweld!

Ga vooral op onderzoek uit maar zorg dat je wel voldoende zuurstof bij je hebt want als je dat vergeet en je gaat dood, dan heb ik twee woorden voor je: marshmallows roosteren! Haha!

Dus ik zeg, hou je van de ruimte en overleven in een open wereld? Ga deze dan zeker even checken want hij lijkt de moeite waard!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments