Ik hoop dat jullie net als ons hebben genoten van de laatste update van de game van 2015. The Witcher 3 sloot recent af met Blood and Wine, wat een afscheid aan Geralt of Rivia betekende. Ontwikkelaar CD Projekt Red was er nog niet helemaal klaar mee en brengt ruim twee weken na de release nog een laatste update.

Update 1.22 is de naam en zoals ik al aangaf is dit echt de laatste update die game krijgt. De update moet ervoor zorgen dat bevroren quests onze Geralt niet meer van zijn pad houden en fixt daarnaast nog een paar kleine bugs. Vorige maand gaf Konrad Tomaszkiewicz al aan dat we nog twee updates konden verwachten, één grote bij de release van Blood and Wine en daarna nog een kleintje. Update 1.22 moet naast bovengenoemde problemen er voor zorgen dat spelers geen paarden meer omver kunnen beuken, levels kwijt kunnen raken en bijenkorven naar dwergen kunnen gooien (maar goed dat Tyrion Lannister hier niet in zit).

Het beëindigen van het werk aan The Witcher 3 betekent dat de werknemers beginnen met werken aan die andere grote game die nu in ontwikkeling is: Cyberpunk 2077. De introductie van de patch heeft er helaas wel voor gezorgd dat er nieuwe bugs zijn ontstaan in de Blood and Wine quest, dus wie weet duikt CD Projekt Red hier toch ooit nog een keer in. Voor nu is het echter klaar en kunnen we onze borst nat gaan maken voor hun volgende Triple A game. Als we daar meer van weten brengen we jullie uiteraard op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments