Nadat maandag de ‘Hero Hunt’ modus bekendgemaakt werd, zijn vandaag de twee laatste spelmodi bekendgemaakt van de game die meer dan negen miljoen (!) bèta-spelers had. Het gaat om ‘Droid Run’, een modus waar je robots moet veroveren, en ‘Cargo Both’, een variant op de klassieke ‘Capture The Flag’.

Star Wars: Battlefront komt steeds dichterbij en daar kijken wij, samen met jullie, erg naar uit. Over de game was al bijna alles bekend, maar daar komen nu dus nog de drie laatste modi bij.

Hero Hunt

Op welke planeten deze modus gespeeld kan worden is niet bekend, misschien kan het zelfs op alle maps gespeeld worden. In elk geval is het in deze 7 vs 1 spelmodus de bedoeling, dat één speler het als ‘Hero’ of ‘Villain’ opneemt tegen de andere zeven. De speler die de Hero doodt, neemt zijn plaats in. Wie op het einde de meeste minuten als ‘Hero’ of ‘Villain’ heeft gespeeld, die wint. Welke Hero je bent, hangt af van de planeet waarop je speelt.

sw

Droid Run

In deze 6 vs 6 mode lopen er ergens op de map zogenaamde GNK Droids rond. De bedoeling is om die binnen de 10 minuten dat het spel duurt, alle drie tegelijk te bezitten. Om dat doel te bereiken, zal een goede communicatie nodig zijn, dus blind aanvallen en knallen zal, voor sommige spelers, helaas geen goede optie zijn. Droid Run zal wel wapen pick-ups bevatten, maar geen voertuigen of Hero-upgrades. Dit speltype wordt alleen gespeeld de kleinere planeten, aangezien het anders te uitgestrekt en moeilijk wordt. Eén van de maps waarop het zeker zal worden gespeeld, is ‘Ice Caves’ op de planeet Hoth.

2885935-star_wars_battlefront_e3_screen_5_weapon_variety_wm

Cargo Both

Deze variant op Capture The Flag, eveneens een 6 vs 6 spel, zal volgens DICE beter worden dan het origineel. Een voordeel is dat je je eigen vlag niet in je kamp moet hebben om punten te scoren. Het is namelijk te bedoeling om goederen van het andere kamp te stelen, maar die goederen kan je op elk moment afgeven in je basis. De game start met een score van 5-5, en wanneer je een pakket goederen kunt stelen en succesvol in je kamp terug kan bezorgen, verandert hij naar 6-4. Wie aan het einde van de 15 minuten durende game het meeste punten heeft, die wint logischerwijs. Voor deze spelmodus is slechts één map gelost, namelijk ‘The Rebel Base’ op Tattooine.

Battlefront_cargo-720x405

Als je alles leest over Battlefront, en de bèta hebt gespeeld, weet je dat DICE je niet zal ontgoochelen met de game. Deze spelmodi zijn een erg leuke toevoeging en zullen zeker iets bijbrengen aan het spel.

Star Wars: Battlefront komt uit op 20 november voor de next-gen consoels en pc.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments