Ik heb altijd het idee gehad dat er nooit een einde kwam aan de Telltale games. Toch zijn de finales van Batman: The Enemy Within aangekondigd. Je leest het goed, finales… 

The Joker is born…

Na vier episodes met Batman in The Enemy Within wordt er toch echt een einde aan het verhaal gebreid. En wat voor een! De finale “Same Stitch” zal bestaan uit twee mogelijke finales en en heeft daarbij ook twee mogelijke Jokers.

Volgens Telltale zullen de keuzes van de speler in deze episode extra belangrijk zijn en ervoor zorgen dat je in elke versie een hele andere ervaring mee gaat maken.De twee verhaallijnen, die beide drieënhalf uur duren, zullen compleet van elkaar verschillen en slechts drie scenes met elkaar gemeen hebben

Ik heb zelf altijd het idee dat de keuzes in deze games nooit echt een grote impact hebben op het verloop van het verhaal, dit lijkt echter met de finale van deze Batman toch wel even anders.

Leuk feitje trouwens. Het plaatje dat je hierboven ziet is gebaseerd op de standalone comic uit 1988 genaamd Batman: The Killing Joke, zoals je op de afbeelding hieronder kunt zien. Mocht je die comic al gelezen hebben, dan zou je wellicht al kunnen weten hoe in ieder geval één van de twee laatste periodes verloopt ;-). De laatste episode is vanaf 27 maart te downloaden in de store en maakt uiteraard ook deel uit van de seizoenspas.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments