Alle vaders en moeders met jonge kinderen opgelet. Maak je kinderen warm om later eSporter te worden.

Bijna alle ouders kennen het wel. Nee, het is niet pedagogisch verantwoord maar we willen toch allemaal wel dat onze spruit heel succesvol wordt in iets waar wij ook warm voor lopen. Ben je arts, dan hoop je toch een beetje dat die dokterset je kind een beetje warm maakt. Ben je mislukt als amateurvoetballer, dan ga je toch eindeloos balletjes trappen in de hoop je kind ooit in de eredivisie te zien. Maar wat nou als je gamen geweldig vind en jaloers kijkt naar al die eSporter die groot geld verdienen? Tot nu toe was daar weinig aan te doen maar daar heeft het merk American Girl Doll verandering in gebracht.

 

Dit merk heeft namelijk een nieuwe ‘Xbox Gaming Set’ uitgebracht en dit transformeert de pop van je kind in een echte eSport ster. De set heeft een Xbox One S console en een game chair. De console is eigenlijk een projector. De set heeft een kleine controller en een draadloze headset. Ook zitten er twee nepgames bij die je in de kleine console kan stoppen die daarmee 10 verschillende gamebeelden projecteert.

De game chaor is eigenlijk een speaker die je met je mobiel of mp3 speler kan verbinden en waarmee de spruit onder het spelen naar de favoriete K3 song kan luisteren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments