Het is eindelijk zo ver, cultclassic LA Noire krijgt een remaster op de Xbox One en zelfs extra dikke upgrades voor de Xbox One X!

L.A. Noire kwam uit in 2011 en had de meest geavanceerde motion capture die ooit in een game werd getoond. Het is een intrigerende detective game waar je aan de hand van emoties van de mensen moet ontdekken wat er allemaal aan de hand is. Veel gamers vragen de laatste jaren aan Rockstar Games (de ontwikkelaar) of ze nou eens een vervolg willen gaan maken! Helaas, geen vervolg, maar in ieder geval wel een remaster en dat stilt waarschijnlijk de honger van vele fans!

Verbeteringen in de nieuwe versie

De remaster zal uitkomen voor de consoles, maar krijgt op de pc zelfs een VR versie en dat is natuurlijk wel interessant. Wat ook opmerkelijk is, is dat de game zelfs uitkomt op de Nintendo Switch! Het is zo’n 8 jaar geleden dat een Rockstar game ooit uit kwam op een Nintendo console.

Maar goed, we zijn XboxNederland, dus weer even genoeg over andere consoles. Op de Xbox One krijgt L.A. Noire een aantal verbetering waaronder natuurlijk veel betere visuals. Hopelijk pakken ze eens die draw distance en de stad zelf aan wanneer je in een auto kan rondrijden en geven ze een dikke upgrade aan de textures. Dat was in de originele games namelijk niet heel erg indrukwekkend. De game wordt overigens afgespeeld in 1080p, maar de Xbox One X krijgt een glorieuze 4k upgrade. Lekker nieuws dus voor de 4k tv eigenaren onder ons.

Op 14 november mogen we opnieuw gaan genieten van de meesterlijke motion capture en kunnen we onze detective hoed weer op doen, want dan komt de remaster uit!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments