Na jaren ontwikkeling kwam afgelopen vrijdag eindelijk, maar dan toch Monster Hunter World uit. De game werd gisteren in de review van onze Rob goed ontvangen en dat geldt ook voor de rest van de wereld. Maar er is ook kritiek op de game!

Laten we beginnen met het goede nieuws! Capcom’s nieuwe paradepaardje is namelijk al 5 miljoen keer verscheept en dat is best een prestatie. Een kleine kanttekening is wel dat dit niet verteld hoeveel exemplaren zijn verkocht van de game, maar hoeveel er zijn uitgeleverd aan winkels. Echter nog steeds een mooi resultaat, daar men hiermee een record heeft geboekt en de top 1 in het Verenigd Koninkrijk in ieder geval wordt aangevoerd.

Toch is er ook reden voor kritiek. Gisteren wilde ik met Rob een potje spelen en dit bleek onmogelijk. Mijn medejager vertelde me nog dat ik een ‘SOS Flare’ af moest schieten, al bleek die optie steeds niet beschikbaar. En niet zonder reden.

Op dit moment hebben Xbox One bezitters veel moeite met het vinden van een co-op match. Daarnaast is bekend gemaakt dat de functies ‘Matchmake’, ‘Filter Search’, Squad Session Search’ en ‘Response to SOS’ niet beschikbaar zijn. Gelukkig heeft Capcom laten weten op de hoogte te zijn van de problemen en op jacht te gaan naar een fix.

Ondervinden jullie ook online hinder? Laat het ons weten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments