Het is soms huilen met de pet op qua games die worden uitgesteld en soms zijn er meevallers, zoals nu! Wat is namelijk het geval, Gears of War 4 komt gewoon eerder uit!

Laatst besprak ik nog met mijn collega redacteur Domingo welke games eventueel uitgesteld zouden worden en heel eerlijk gezegd noemde ik Gears of War 4 ook. We kregen namelijk best een kutdemo te zien op E3 en Gamescom en het was ook maar één level, dus ik zag het alweer gebeuren dat de game in 2017 uit zou komen.

Maar hoe weten we dan dat Gears of War 4 eerder uitkomt? Medewerkers van Microsoft hebben middels een livestream zelf aangegeven dat het spel wel eens eerder uit zou kunnen komen dan enkel ‘Holidays 2016’, de feestdagen van november en december. Het is nu dus herfst 2016 i.p.v. later in het jaar, erg fijn! Je kan over een paar maanden ook met de beta van Gears 4 beginnen. Als je Gears of War: Ultimate Edition hebt gekocht, dan krijg je automatisch toegang! Onze impressies van de beta zullen hier op XboxNederland.nl te lezen zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments