Een gedurfde zet van Techland, de makers van Dying Light. In plaats van de normale prijsverlaging, gaan zij de prijs verhogen.

Hij wordt al een tijdje groots aangekondigd, de expansie van Dying Light met de klinkende naam: The Following. Maar de makers van Techland hebben deze expansie een beetje onderschat. Hij is namelijk zo groot dat je het bijna een standalone game kan gaan noemen. Voor de fans alleen maar goed nieuws zou je denken. En dat is ook absoluut waar. Alleen had Techland een vraagprijs die nu toch te laag blijkt te zijn. Vandaar dat ze de prijs voor The Following hebben verhoogd naar een bedrag van €19.99.

Niks aan de hand zou je denken. Dan maar meer betalen. Nou, niet helemaal. Let op, de seizoenspas, waar deze expansie een onderdeel van is, gaat namelijk €29.99 kosten. Dat is een verhoging van 10 eurootjes op de eerdere prijs. Maar niet getreurd want, en nu moet je mee gaan schrijven, deze verhoging gaat pas op 8 december in.

“In de afgelopen weken hebben we Dying Light: The Following richting zijn laatste fase gebracht. De main quests, side quests, nieuwe skills en buggy challenges zijn klaar”, aldus Techland. “Nu zijn we de laatste puntjes op de i aan het zetten. Wat we ontdekt hebben is dat dit expansie pakket gegroeid is, zo groot dat het gewoon een volwaardige game is. Maar als we er een aparte game van zouden willen maken, betekent dat veel vertraging, en dat willen we dus niet.”

Dus ben je een groot fan van deze geweldige game en wilde je stiekem The Following al gaan kopen, doe dat dan nu. Het scheelt je gewoon 10 euro, toch weer goed voor een paar pizza’s.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments