Tijdens de E3 press conference van Microsoft kregen we even tussen neus en lippen door een dikke scoop te zien. Niet veel mensen zagen dit schijnbaar, het werd ook niet gezegd door Todd Howard. Voor de mensen die goed opletten stond er groot nieuws onder in beeld.

fallout 3 bij fallout 4 xbone

Je leest het goed: “Xbox Exclusive Offer: Fallout 3 included with Fallout 4”. Dit betekend dus dat Xbox One eigenaren twee (hele, hele, hele dikke) games voor de prijs van één krijgen.

Backwards compatible

Ongetwijfeld dat dit mogelijk word gemaakt door de backwards compatibiliteit van de Xbox One, wat ook werd aangekondigd tijden de Microsoft persconferentie. Oh, en mods, vergeet de mods niet. Waar de pc masterrace lui zich altijd in de glorieuze mod-wereld wanen, kunnen wij console peasants dat ook gaan doen met Fallout op de Xbox One. Er werd niet specifiek gesproken over hoe dit precies gaat werken, en of er voorwaarden aan de mods gesteld worden. Het zou vast en zeker via Windows 10 gaan werken, dat lijkt mij logisch.

Mods voor Fallout 3?

 

Terugkomend op Fallout 3, komen hier ook mods voor naar de Xbox One? Fallout 3 barst van de mods, er zijn hele nieuwe games gemaakt in Fallout 3 door overenthousiaste hobby-knutsel nerds mensen. Hoe cool zou het zijn om je oude Fallout 3 game weer op de Xbox One te spelen, met mods! Je oude save games worden meegenomen dus je kan gelijk verder gaan waar je gebleven was, met of zonder mods. En als klap op de vuurpijl Fallout 4, waar nerds mensen ook zeker weer een berg mods voor gaan creëren. Persoonlijk kan ik echt niet wachten tot het november is, laat het alsjeblieft opschieten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments