Tig jaar na release blijven de ontwikkelaars bij Rockstar hun zeer succesvolle GTA V nog steeds ondersteunen met patches en updates. Wat is er nu weer toegevoegd?

Het is een behoorlijk bruisende wereld dat GTA Online. Met enige regelmaat worden er nieuwe dingen bedacht om mee te vertoeven in Los Santos. Een voorbeeld daarvan heb je afgelopen zomer hier kunnen lezen, namelijk de opening van een casino in GTA Online. In de meest recente update is een King of the Hill mode toegevoegd.

King of the Hill

In de nieuwe King of the Hill mode nemen 16 spelers, verdeeld over 2 tot 4 teams, het tegen elkaar op. Uiteraard is het doel van deze mode om controle te krijgen en te houden over een bepaald gebied. Er kan gespeeld worden op verschillende maps in het San Andres deel van de stad. Er zijn zeven maps beschikbaar en je kunt je eigen wapen kiezen.

Op verschillende manieren kun je de King of the Hill activeren. Je kunt bijvoorbeeld je iFruit oproepen en kiezen voor een ‘Quick job’. Ook kun je naar de featured series button gaan in het laadscherm of via het icoontje op je map. De dubbele GTA$ en Rp’s die je hiermee kunt verdienen komende dagen kun je dan weer mooi spenderen aan een nieuwe auto die ook recent is toegevoegd. Genoeg dus weer om je komende tijd mee te vermaken. Enjoy!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments