Ken je die grap van Konami en Kojima? Ik ook niet want zo grappig is het allemaal niet. Ongetwijfeld heb je wel iets meegekregen van het gesteggel tussen die twee partijen. We gaan nu weer de volgende fase in, zucht.

Konami heeft op hun site aangegeven dat ze developers zoeken voor een nieuwe Metal Gear game. Dat Konami de rechten van Metal Gear heeft, dat wisten we. Maar dat ze zo snel weer een nieuwe Metal Gear gaan maken is toch wel een tikkeltje apart. De franchise heeft een flinke knauw gekregen door de hele affaire, dus ik verwachtte eerlijk gezegd niet dat ze zo snel al weer aan de slag zouden gaan. Aan de andere kant, een game maken van het kaliber MGS duurt wel een aantal jaar. Tegen die tijd is de storm wel grotendeels overgewaaid, al wordt het tegen die tijd vast wel weer aangehaald door de pers.

konami mgs

Console of?

De grootste vraag die bij mij opkomt is; op welk apparaat komt de game uit? Wordt het een console game of gaan ze vol op de mobile tour? Konami zei enige tijd geleden dat ze geen console games meer gaan maken maar zich enkel op de mobiele markt gaan richten. Dus ja, zitten we te wachten op een Metal Gear Mobile game? Of een Facebook game? Nee dank je, ik wil een console game, een echte game!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties