De ervaring die Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain biedt is zeer sterk. Vorige week ging het online gedeelte live. Dit ging echter allesbehalve vlekkeloos. Konami biedt hiervoor nu excuses aan…

Konami heeft aangekondigd dat er een fix voor de instabiliteit komt. Ook zei het Japanse bedrijf het volgende (vrij vertaald):

”We bieden onze excuses aan voor de slechte verbinding en de vele issues wat betreft de instabiliteit die ontstaan zijn met de launch van MGO. We zijn hard bezig om jullie een betere stabiele online ervaring te geven waardoor er met plezier gespeeld kan worden.”

Op de Japanse website van Konami staat nu dat de service wel stabiel zou zijn. Ter compensatie geeft Konami 3000GP aan de spelers, ook de XP Boost bonus (normaal alleen voor de Day One Edition) is met een week verlengd dus van twee naar drie weken.

pcaacskczo595nna6ckb

Het is nog onduidelijk of er ook een fix zal komen waarin een host migration is verwerkt. Tot nu toe is het zo dat als de host weggaat, alle andere spelers worden gekickt zonder notificatie zonder dat er XP wordt gegeven, hoe goed ze ook gespeeld hebben.

Eerlijk gezegd moet ik me nog verdiepen in deze game, laat staan het online gedeelte. Zodra ik me online begeef als een waardige stealth agent hoop ik dat alle issues gefixed zijn. Ik hoop ook dat Kojima meekijkt en Konami’s kont schopt.

lnbxk50drgvviu0qyjv1

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties