Al enkele dagen gonst het gerucht dat er nog een dienst aan de Game Pass toegevoegd gaat worden. En dat gerucht lijkt steeds meer gewicht te krijgen.

We hebben het over de pc-service van Ubisoft, Ubisoft+. Net zoals we bij EA Play heeft Ubisoft+ een bibliotheek aan Ubisoft pc-games in zich zoals Valhalla en Immortals Fenyx Rising. Helaas beperkt dit abonnement zich tot pc-versies van de game. Maar misschien gaat de toetreding tot de Xbox Game Pass wel betekenen dat we deze service ook naar de consoles zien komen. En dat zou wel heel erg prettig zijn. Het gerucht is op PureXbox gestart maar we zien nu ook dat een bekende insider en Windows Central schrijver Jez Corden een duit in het zakje doet. Iets wat het gerucht aanzienlijk meer gewicht geeft. Maar zoals altijd bij geruchten, zet er wel een zak zout naast want het blijven praatjes die geen gaatjes vullen.

Aan de andere kant, het past wel in de strategie die Microsoft al een tijdje laat zien. Het maakt dat de Xbox Game Pass nog gewilder zal gaan worden en dat is iets waar men bij MS wel hard mee bezig is. Mits men deze service ook richting consoles gaat brengen anders heeft het toevoegen van Ubisoft+ niet heel veel zin.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Syff89
Syff89
2 jaren geleden

Dat zal wat zijn!

Rik
Beheerder
Rik
2 jaren geleden
Reply to  Syff89

Inderdaad! Het zal mij benieuwen!