Het is alweer lang geleden dat er een Football Manager-titel naar de Xbox kwam, maar de ontwikkelaar van Football Manager 21 heeft nu een hint gedropt dat daar wel eens verandering in zou kunnen gaan komen.

De studiobaas van Sports Interactive Miles Jacobson kwam gister met een update voor de fans over de toekomst van de franchise. Hij had het onder andere over het ontwikkelen van de game in het corona-tijdperk en dat er nog geen releasedatum voor de game is.

Interessanter was echter wat hij zei over wanneer de game daadwerkelijk uit is.

Onze games zullen op meer platformen en in meer winkels beschikbaar zijn dan ooit wanneer ze later dit jaar uitkomen, maar het is nu nog te vroeg om het over een releasedatum of features te hebben.

Hij lijkt hiermee een dikke vette hint te droppen dat we de game ook op de consoles mogen verwelkomen. Dat is in het geval van de Xbox voor het eerst sinds 2007. Voor de PlayStation zou het zelfs helemaal voor het eerst zijn.

Fans op Twitter gingen hier helemaal op los en riepen massaal dat ze FIFA totaal zouden laten vallen als Football Manager daadwerkelijk naar de consoles zou komen. Sowieso is er al jaren kritiek op FIFA het gebrek aan verbeteringen aan de career mode, terwijl Football Manager wel elk jaar de singleplayer ervaring probeert te verbeteren. Een release van Football Manager zou in elk geval voor concurrentie zorgen.

Wie van jullie denkt er net zo over en zou FIFA laten vallen voor Football Manager?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties