We kennen de Halo Master Chief collection al. Zou daar nu ook een Assassin’s Creed Collection bij gaan komen?

Hoe komen we aan dit gerucht? Simpel, Ubisoft heeft namelijk een domeinnaam geregistreerd onder de naam “Assassin’s Creed Collection”. Dit vraagt om speculaties. Ubi laat zelf, natuurlijk, niets weten maar de titel verraadt toch wel iets. Zou het om een remaster gaan van alle eerdere Creed titels? Dat zou toch wel gaaf zijn. Deze tot nu toe nog inactieve website zou wel eens een indicatie kunnen zijn voor veel Assassins moois.

WHOISDOMEIN

De geruchten verschillen nogal. Zo wordt er gesproken over de oude titels die gebundeld gaan worden maar ook dat deze naam gewoon ter bescherming is geregistreerd. In deze bundel zou dan “Assassin’s Creed,” “Assassin’s Creed II,” en “Assassin’s Creed III.” moeten zitten. Het zou in de lijn zitten van eerdere remasters zoals de Rare serie.

Het kan ook nog gaan om een kledinglijn, net als met de Metal Gear Solid collection van Musterbrand, maar dan is het raar dat Ubisoft de naam registreert en niet Musterbrand zelf.

Deze maand werden er al twee titels in de “Assassin’s Creed” Chronicles serie aangekondigd. Wat zouden jullie graag zien in een eventuele collection?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments