Met de overname van Bethesda door Microsoft eerder deze week is de weg vrij om hun portfolio aan games in de Game Pass te verwelkomen. Doom Eternal zou wel eens een van de eersten kunnen zijn.

Update 25-09-2020:
Inmiddels is bevestigd dat Doom Eternal inderdaad naar de Game Pass komt en wel vanaf 1 oktober. Vanaf donderdag kun je dus naar hartenlust demonen op de meest brute wijze terug naar de hel schieten.

Origineel bericht:
Microsoft heeft een email op Twitter gegooid waarin ze een game voor de Game Pass aankondigen, maar de genoemde game zelf is geredigeerd, oftewel, er zit digitaal een laagje typex overheen.

Microsoft garandeerde dat er geen hints in verstopt zaten, maar een oplettende Twitter gebruiker kwam erachter dat als je het contrast van de mail wat aanpast dat de geredigeerde tekst tevoorschijn komt. Die tekst luidt: The Slayer is Coming. Lijkt duidelijk genoeg toch? Dat moet toch Doom Eternal zijn?

Binnenkort komt ook de DLC voor deze game, The Ancient Gods: Part 1, uit en dus zou het wel een lekker moment zijn om Doom Eternal weer onder de aandacht te brengen. Met Bethesda dat nu onder de vlag van Microsoft valt kunnen we vast nog wel meer games in de Game Pass gaan verwelkomen en Doom Eternal zou alvast een heel lekkere binnenkomer zijn, maar officieel weten we dus nog van niks. Hou daarom de zoutvaatjes nog even bij de hand.

Wil je weten wat wij van Doom Eternal vonden? Check dan de review die Niels geschreven heeft nog even.

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Kluut
Kluut
2 jaren geleden

Iemand al geprobeerd? Ik zie het niet verschijnen.

MarzoriuM
MarzoriuM
2 jaren geleden
Reply to  Kluut

Het is mij gelukt inderdaad, na wat klooien met meerdere settings, contrast, brightness kwam het tevoorschijn

MarzoriuM
MarzoriuM
2 jaren geleden
JanHaan
JanHaan
2 jaren geleden

Goed nieuws, ik heb mijn geduld op de proef gesteld door de game niet te kopen. Nu met gamepass de game spelen. Heerlijk, kwam er ook niet een nextgen update voor deze game?