UPDATE 31-3

Gisteren hoopte we dat je vandaag aan de slag zou kunnen met de remastered versie van Call of Duty: Modern Warfare 2. Helaas geldt dat niet voor de bezitters van de Xbox. De concurrent mag er wel vanaf vandaag mee aan de slag maar wij moeten nog een maand wachten. Jammer maar het is niet anders.


Er was al het een en ander aan het lekken. Maar nu lijkt het van gerucht tot bijna zekere waarheid te zijn veranderd. Morgen wordt de Remaster van Call of Duty: Modern Warfare 2 verwacht.

De eerste screenshots zijn in de PlayStation Store gezien en deze gaven ons een inkijkje in de nieuwe remaster van Activision. De prijs die aangegeven werd was 24,99.

Activision maakt zich klaar voor een verrassingsaanval met de plotselinge terugkeer van Modern Warfare 2. Deze hit lijkt terug te keren op de Xbox One. Dit was tenminste in Duitsland in de PlayStation Store te zien. De pagina is al weer offline dus helaas is het ‘bewijs’ verdwenen.

De Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered heeft een volledig opgeknapte campaign met nieuwe graphics, animaties en HDR. De game zal geen multiplayer of coop modes hebben.

De game volgt de remaster uit 2016 van deel 1 op.  Dus nu is het wachten op de officiële aankondiging.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments