Vorige week ‘lekte’ hij al de Games with Gold van juli. Nu laat Ekim iets horen over de Summer Sale.

Gezien zijn juiste bericht over de GwG, is ook dit bericht er eentje die we best serieus kunnen nemen. Natuurlijk is het geen rocket science om de Summer Sale te voorspellen want die komt gewoon jaarlijks terug. Maar Ekim geeft iets meer info dat dat.

Volgende week dinsdag, tussen 5 en 11 juli, moet de Summer Sale van Microsoft gaan beginnen. Tijdens deze sale komt er weer een aardige lijst met Xbox titels die de uitverkoop in gaan. Hieronder schijnen zelfs wat nieuwe AAA-titels te zitten. Wat er niet in zit zijn Overwatch, Batman: Arkham games of Rainbow Six: Siege. Maar het lijkt erop dat DOOM, Mirror’s Edge Catalyst en Dark Souls 3 wel tot de lijst behoren.

Volgens Ekim zal GTA V voor rond de 35 euro in de store komen maar hij heeft nog wat andere games genoemd. De games die er ook in komen zijn Dragon Ball Xenoverse, DmC 4, Rise of the Tomb Raider (rond de 30 euro), Mirror’s Edge Catalyst (rond de 35 euro), Metro: Redux Bundel (€7,50), The Division, Dark Souls 3 en DOOM.

Of hier iets van klopt, daar horen we hopelijk morgen meer over. Hou dus onze site in de gaten want wij gaan die lijst weer helemaal voor jullie plaatsen.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Maurits Clear
Maurits Clear
6 jaren geleden

Hopelijk zit Call of Duty Black Ops III er ook tussen! Ik hoopte al dat ie er aan zat te komen, die summer Sale. ????????