De afgelopen dagen zijn er al twee klappers aangekondigd en gister liet onze eigen Major Nelson de rest van de games die we gaan zien op de Game Pass aan ons zien.

Vandaag beschikbaar

Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition (Cloud, Console en PC)

Onderzoek moorden, zoek naar aanwijzingen en praat met je klasgenoten om je voor te bereiden op de rechtszaak. Daar ga je een dodelijke woordenstrijd aan met verdachten. Ontleed hun verklaringen en weeg hun woorden om zo om hun leugens te ontmaskeren!

Nobody Saves the World (Cloud, Console en PC) ID@Xbox

Beschikbaar op dag één met Game Pass:
Wanneer de oude Calamity opnieuw ontwaakt, wie kan dan de wereld redden? Niemand! (Dat ben jij, jij bent Nobody.) Beheers de kunst van het transformeren en word een Slug, Ghost, Dragon en meer. Combineer je vormen om krachtige hybriden te creëren en versla zo het kwaad. Speel samen met een vriend of vriendin online co-op en red samen de wereld!

Binnenkort verkrijgbaar

Death’s Door (Cloud, console en PC) ID@Xbox – 20 januari

Het oogsten van de zielen van de doden en het ponsen van een klok kan eentonig worden, maar het is eerlijk werk voor een Crow. Het werk wordt levendig als de ziel die je toegewezen krijgt, wordt gestolen en je een wanhopige dief moet opsporen in een rijk dat niet is aangetast door de dood. Een rijk waar wezens ver over hun houdbaarheidsdatum heen groeien en vol zijn van hebzucht en macht.

Hitman Trilogy (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 20 januari

Beleef de World of Assassination-trilogie en word Agent 47, een legendarische huurmoordenaar. Stort je op een wereldomspannend avontuur, waarin hypergedetailleerde missies die boordevol creatieve mogelijkheden om je doelwitten uit te schakelen zitten.

Pupperazzi (Cloud, Console, en PC) ID@Xbox – 20 januari

Beschikbaar op dag één met Game Pass:
Deze hondenfotografie-game stelt je liefde voor pups op de proef. Naarmate je betere foto’s maakt, speel je nieuwe rassen, cameralenzen, kauwspeeltjes en accessoires vrij om je hond mee aan te kleden. Laat het niet bij aaien en apporteren alleen, maar bewaar je herinneringen aan deze brave jongens en meisjes op de gevoelige plaat.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction (Cloud, console en pc) – 20 januari

Beschikbaar op dag één met Game Pass:
Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction is een tactische co-op FPS voor 1-3 spelers, met de geliefde Operators uit het Rainbow Six-universum. Met diepgaande progressie in uitrusting en vaardigheden, meer dan 90 wapens en gadgets, 12 steeds veranderende kaarten, onvoorspelbare vijandelijke mutaties en 13 dynamische missietypen, is geen enkele ervaring hetzelfde.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Deluxe Edition (PC) – 20 januari

Nu verkrijgbaar op Console en Cloud en binnenkort op PC Game Pass.
Ervaar explosieve 5v5-gameplay, hoogstaande competitie en spannende PVP-teamgevechten met meer dan 70 miljoen andere spelers wereldwijd. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege bevat een steeds groter wordend rooster van Operators met unieke vaardigheden, vernietiging van omgevingen als tactisch hulpmiddel en grenzeloze mogelijkheden om je strategie te perfectioneren.

Windjammers 2 (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 20 januari

Beschikbaar op dag één met Game Pass:
De beste vliegende schijf-game aller tijden is terug! Met geweldige handgetekende graphics, waanzinnige nieuwe moves, gameplay-mechanieken en geweldige nieuwe personages en levels, is Windjammers 2 het vervolg waar je van hebt gedroomd.

Taiko no Tatsujin: The Drum Master (Console en PC) – 27 januari

Beschikbaar op dag één met Game Pass:
Trommel hoge scores op door mee te spelen met Don en Ka in Taiko no Tatsujin: The Drum Master! Kies uit meer dan 70 nummers en speel met vrienden in lokale multiplayer modus en online ranglijst wedstrijden. Zet je drummende geest in vuur en vlam!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments