De Killer Instinct community is nog steeds aan het groeien. Veel van deze fans doen ook vaak mee met online toernooien of een toernooi in Amerika. Na Kombo Klash Japan komt er nu eindelijk een groot toernooi naar Nederland!

Kombo Klash

Kombo Klash is een groot (vaak online) toernooi waar je geld kunt verdienen als je in de top 3 eindigt en punten kunt scoren om mee te doen aan de World Cup in Texas volgend jaar. Daarnaast is er bijna elke week een 8 Bit Beatdown toernooi waarin je alleen voor punten strijdt. Wie met deze toernooien genoeg punten verzameld is gekwalificeerd voor de World Cup waar de beste KI spelers strijden om een prijzenpot van 30.000 dollar! En de eeuwige roem natuurlijk. Dat deze toernooien voor spectaculaire matches kunnen zorgen kan je hieronder checken:

Kombo Klash Japan was eigenlijk de eerste toernooi voor Killer Instinct in Japan. Voornamelijk Japanse en Amerikaanse spelers deden mee in Tokio. De Japanse spelers lieten zien dat ze de game goed beheersten en tijdens hun spel ontdekte de rest van de community een aantal nieuwe tactieken en technieken met characters die eerst niet zo populair waren. Het succes van dit live toernooi op locatie heeft er voor gezorgd dat nu Kombo Klash op 19 december zal worden gehouden in Nederland. De locatie is MoM’s Vision in Utrecht. Voor meer informatie over dit event of om je in te schrijven, kan je een mailtje sturen naar info@momsvision.nl. Je kan je ook inschrijven via de website van 8 Bit Beatdown,

Het is zeer tof dat Iron Galaxy, Xbox en Ultra Arcade zo goed naar de community luistert want naast mij waren er vele andere fans die schreeuwde om een Killer Instinct toernooi in Europa. En gelukkig komt die er ook ons eigen kikkerlandje. Uiteraard ben ik weer van de partij en zal hiervan ook verslag doen na het toernooi. Als er meer informatie bekend is, dan drop ik dat uiteraard hier. Wil je eens mijn ass kicken met Killer Instinct, laat dan je gamertag achter in de comments.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments