De keuze is beperkt tot één versie als je naar de Expansion Card voor de Series X|S kijkt. Daar lijkt verandering in te komen.

Xbox Squad, een Franse Xbox nieuwssite, zegt te hebben vernomen dat er een nieuwe officiële uitbreidingskaart op komst is en het heeft zelfs een afbeelding van een winkelvermelding voor de nieuwe kaart op de Franse gaming retailer Micromania gedeeld De prijs van de 500 GB kaart is €154,99 en de releasedatum is vastgesteld op 14 november 2021.

Carte_Extension_Seagate_leak

Die prijs komt wel overeen met de standaard 1TB Seagate Storage Expansion Card, die momenteel voor €220 wordt verkocht.

Meer opties op het gebied van deze speciale Cards is een goede zaak, want op dit moment zijn ze de enige manier waarop je meer ruimte voor Xbox Series X-games op je console kunt maken zonder ze te hoeven archiveren op een externe schijf. Je kunt Xbox-games van de vorige generatie rechtstreeks vanaf een standaard externe schijf spelen als je dat liever hebt, maar Xbox-games van de nieuwe generatie hebben de snellere opslag (ivm de Velocity Architecture) nodig om te kunnen werken.

Ervan uitgaande dat deze 500GB-schijf legitiem is, betekent dat hopelijk dat Microsoft en zijn partners ook werken aan grotere opslagmogelijkheden. Al zal de prijs van een grotere opslag wel een gat in je begroting slaan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments