Klassieker Outcast krijgt remaster

De eerste trailer voor Outcast: Second Contact werd vandaag door Appeal Studios gelanceerd. Voor de jonkies onder ons, Outcast komt uit 1999 en was een klassieker.

Waarom een klassieker? Het wordt gezien als de eerste 3D open wereld game. Nu gaat men deze game dus een opfrisser geven. Dat dit zo lang heeft geduurd heeft alles te maken met de rechten die pas in 2014 door deze uitgever werden verkregen. Sindsdien hebben een groot aantal van de originele ontwikkelaars aan het vernieuwen van de game gewerkt.

Outcast: Second Contact is een SciFi RPG game en het draait om een reis naar een alien wereld. De mensheid weet sinds kort dat zij niet alleen in het heelal zijn. Het eerste contact met buitenaards leven verloopt niet goed. De Verenigde Staten sturen een probe en deze wordt vernietigd door de bewoners van de planeet Adelpha. Dit resulteert in een directe dreiging richting Aarde. Jij speelt als Cutter Slade, een elite soldaat die naar Adelpha gestuurd wordt om deze ramp te voorkomen. De game wordt in de herfst verwacht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments