In onze afdeling “gekker moet het niet worden” hebben we een leuke gevonden.

Fallout heeft een limited edition vinyl versie soundtrack van de muziek die je kan horen in de game. Deze serie prachtige lp’s zijn in een beperkte oplage van 2.500 stuks geperst. Voor het leuke prijsje van $ 85,00 kan je dit stukje muziekgeschiedenis in je bezit hebben. Een musthave voor de fans zou ik denken. Zo moet ook fan Paul Watson gedacht hebben toen hij deze serie platen bestelde. Helaas kwam de serie aan en was er één plaat gegolfd waardoor je deze dus niet kan afspelen.

the-fallout-fan-made-to-destroy-his-records-for-a-refund-145466721566[1]Dus naar Bethesda’s customer support en het verzoek indienen om een refund. Foto van de gebogen plaat erbij en kat in het bakkie, zou je denken. Niet dus. Toen Paul uiteindelijk de refund kreeg, bleek het maar een bedrag van 25 dollar te zijn. Het antwoord van Bethesda was nogal vreemd:

Hallo Paul,
Je hebt ons laten zien dat één van de platen beschadigd was en we hebben die plaat aan je vergoed. Als de andere platen ook beschadigd zijn, zorg dan dat we daar ook foto’s van krijgen zodat we die ook kunnen vergoeden. Zijn ze daarentegen niet beschadigd maar wil je toch een volledige vergoeding ontvangen, volg dan de onderstaande instructies op:
-Vernietig de andere platen.
-Stuur ons foto’s van de beschadigde platen.

the-fallout-fan-made-to-destroy-his-records-for-a-refund-145466720207[1]

Zo gezegd, zo gedaan. Het vragen om het vernietigen van goederen bij een refund is niet totaal onbekend in de retail wereld. Zo zorgen bedrijven ervoor dat een koper ze niet probeert te belazeren. Maar het vernietigen van een serie exclusieve lp’s die maar beperkt zijn gemaakt, dat lijkt toch een beetje een overbodige actie. Bethesda heeft ondertussen bovenstaand plaatje gezien en heeft aangegeven dat Paul zijn hele bedrag terug krijgt. Rare jongens bij dat Bethesda. Misschien last van stralingsziekte?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties