WINNER WINNER CHICKEN DINNER is een zin die ik helaas nog niet op mijn scherm heb mogen zien, maar wellicht komt daar binnenkort verandering in.

Ja, we zijn een beetje laat met het melden en ja, waarschijnlijk weet iedereen die de game speelt dit al dagenlang maar zo niet… dan weet je het nu.

Tijd voor een raadseltje dames en heren! Komt ‘ie: “Wat is leuk in je eentje, leuker met z’n tweetjes en het leukst met z’n drietjes?” … Weet je het al? Nee? Een triootje met je vrienden natuurlijk! Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen en je zeggen dat je daarvoor binnenkort niet eens je huis meer voor uit hoeft, want… het is vanaf heden mogelijk om niet alleen solo, met z’n tweeën of met een volle squad van vier proberen te overleven in PUBG. Het kan nu ook met twee van je maten, met z’n drieën dus!

Het komt er dus op neer dat als je er nu voor kiest om als squad uit het vliegtuig te springen, je dit met maximaal vier spelers kan doen in plaats van alleen met vier man. Als je dus maar 2 vrienden hebt hoeft er niet per se een wildvreemde in je team, lekkah! Nou, veel plezier hé. Mazzel!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments