Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning komt in september en krijgt nieuwe expansie

Kingdoms of Amalur kunnen we gerust een klassieker noemen. Tijd voor de remaster?

Vandaag kregen we van THQ Nordic te horen dat Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning op 8 september uit gaat komen. Met verbeterde visuals, een nieuw opgezette gameplay en nieuwe content. Daarnaast zal er in 2021 een nieuwe expansion genaamd Fatesworn gaan komen.

Kingdoms of Amalur is gemaakt door bestselling auteur R.A. Salvatore, Spawn ontwikkelaar Todd McFarlane en Elder Scrolls IV: Oblivion ontwikkelaar Ken Rolston. De game staat bekend om de vele keuzes die je in de game kan maken waaronder character customization en een verhaal vol met side quests die op hun beurt weer romantiek, magie en politieke intriges in het hoofdverhaal brengen. De game neemt je mee van de stad Rathir via het gebied Dalentarth naar de kerkers van Brigand Hall Caverns om zo de geheimen van Amalur te ontdekken.

Collector’s Edition

De game heeft een standaard editie die je net geen 40 euro zal kosten, een Fate Edition die je 55 euro gaat kosten en waar de komende expansie in zal zitten en natuurlijk een Collector’s Edition die net geen 110 euro kost en de volgende onderdelen zal bezitten:

  • Een gedetailleerde Alyn Shir Figurine van 21 cm hoog
  • Een Amalur keychain
  • Vijf stuks origineel in-game artwork
  • De game soundtrack gecomponeerd door Grant Kirkhope
  • Een hoog-kwaliteit Collector’s Box
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments