Dit weekend is Kingdom Hearts 3 laten zien op de D23 (Disney Fan Expo) met een nieuwe trailer. Aldaar zie je een nieuwe wereld uit het Disney Universum en het ziet er mega goed uit! 

In de jaren ’90 en begin 2000 waren we allemaal ondersteboven van de 3D animaties en wereld van deze Disney titel, maar anno 2017 is het in games nog mooier dan een film van tig jaar geleden. De nieuwe wereld is, zoals je duidelijk kunt zien, Toy Story! We beginnen in de kamer van Andy, de jongen van Toy Story en Sora en co. krijgen gelijk een speelgoed outfit. Echt heel tof!

Alles waar ik ooit van droomde

De nieuwe trailer ziet er goed uit en brengt mij terug naar de tijd van Toy Story op de Nintendo 64. Pure nostalgie! Kingdom Hearts 3 laat zien waar ik ooit van droomde. Vrij rondlopen in de wereld van Toy Story, terwijl alles de grafische kwaliteit van de films biedt. Gewoon net als bijna 20 jaar terug in de speelgoedwinkel vechten tegen de kleine groene aliens en vijandelijke speelgoed poppen. I love it! Als je goed luistert, hoor je ook precies dezelfde geluidjes als die van Nintendo 64 qua lasers enzo.

Helaas komt het weer later

Kingom Hearts 3 komt helaas ergens in 2018 pas uit. We horen al sinds 2013 dat de game in de maak is en deel 2 kwam in 2005 uit! Dus zo meteen komt deel 3 pas na 13 jaar uit! Oké, er kwamen wat deeltjes tussendoor uit, maar de echte officiële deel 3 komt pas na 13 jaar uit.

Kijk trouwens ook even naar de trailer hieronder waar je in de wereld van Hercules vecht!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
VaSaMiAn
VaSaMiAn
5 jaren geleden

Dit zal ook meteen me eerste Kingdom Hearts game zijn. Kijk er al vast naar uit.