Met de E3 liet ik mijn enthousiasme al merken met de aankondiging van Kingdom Hearts 3 en dat gaat nu weer gebeuren met dit nieuws. Big Hero 6 wordt namelijk toegevoegd aan de speelbare werelden. Ik laat je hieronder zien waarom dit leuk is!

Heel toevallig heb ik laatst nog Big Hero 6 gekeken en ik vind het echt een hele leuke film! Misschien ben ik gewoon nog een klein jongetje van binnen, maar dit soort films blijven mij verbazen qua amusement. Big Hero 6 is een Disney animatiefilm met een verhaal uit het Marvel universum (vandaar sommige verwijzingen in de film naar andere Marvel dingen). Het gaat over een kleine geniale jongen genaamd Hiro die gevoel voor techniek heeft, maar zijn kennis nog niet goed benut. Als de jongen eenmaal aankomt op de universiteit van zijn broer, floreert zijn gevoel voor ambitie om nieuwe technologie te creëren maakt hij tevens ook kennis met de nieuwste creatie van zijn broer, Baymax (het grote witte ronde wezen). Vanaf hier zal ik het verhaal verder niet verklappen, maar het is echt een toffe film. Square Enix maakte dit weekend bekend via een video op Youtube dat Big Hero 6 een speelbare wereld wordt.

Nog even wat extra materiaal van een fan om je te laten zien waarom ik dit vet vind. Big Hero 6 vindt plaats in de stad San Fransokyo. Zoals de naam al doet vermoeden is de stad gebaseerd op San Francisco en Tokyo. De makers hebben in de film het perfecte liefdeskindje gemaakt van de twee steden en tovert San Francisco om tot een alternatieve Aziatische/Westerse stad waar de architectuur van Tokyo wordt gemengd met de Westerse architectuur. Het levert veel vibrante neonkleuren op en dat is leuk voor de nieuwe Unreal Engine 4 met alle kleuren van Kingdom Hearts 3! San Fransokyo is een perfecte speeltuin voor de game en de wereld heeft ook hele leuke personages om tegen te komen! Kortom, kijk de film om enthousiast te raken.

sanfran

SanFransokyoGreetingCard

 

Big-Hero-6

Gelukkig spelen de gebeurtenissen in de game zich na de film af, waardoor er van alles mogelijk is qua verhaal. Kingdom Hearts 3 komt voor de Xbox One en PS4 uit, maar het is nog onbekend wanneer (behalve 2016 dan)

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments