Kingdom Come: Deliverance heeft grote Day 1 patch

Vandaag komt hij dan eindelijk uit. De langverwachte kickstarter Kingdom Come Deliverance ligt in de winkels. Maar voordat je hem kan spelen, moet je wel even een day One patch downloaden.

Martin Klima, de oprichter van Warhorse, liet ons in een persbericht weten waarom er een patch van maar liefst 20GB ligt te wachten als je de game installeert.

Vier jaar na onze Kickstarter komt de game eindelijk uit. Later dan we aan onze backers hadden beloofd en ook later dan wij hadden ingeschat. Ons kleine team had een grote taak te vervullen en we hebben daarin fouten gemaakt. Wij hebben ingezet op een game zoals wij dat hadden bedacht en waarvan wij denken dat de fans dit ook zo zouden willen. We wilden daarin geen concessies doen.

In de productie van een game moet je de game drie maanden voor release al afleveren. Natuurlijk hadden we die drie maanden in rust kunnen doorbrengen of we hadden DLC kunnen bouwen die we dan later weer aan jullie hadden kunnen aanbieden. Maar dat hebben we niet gedaan. We hebben de game weer opgepakt en zijn eraan blijven werken. Hebben hem opgepoetst en getweaket wat als resultaat heeft dat de quests een betere balans hebben, de RPG vooruitgang beter verloopt en dat de game sneller en stabieler draait. Helaas betekent dit wel dat veel van de oude data in de game vervangen moet worden en dat heeft geresulteerd in een grote Day 1 patch. Maar hij is het waard!

De nieuwe release trailer belooft tenminste wel veel goeds. Wij gaan ermee aan de slag om jullie zo spoedig mogelijk van een gedegen review te voorzien.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
VaSaMiAn
VaSaMiAn
4 jaren geleden

streamen jullie ook?