Killer Instinct op de Xbox One doet het goed, heeft een schare trouwe fans op dit platform gekregen en er is laatst nog een nieuwe character uitgegeven in Season 2 met zelfs nog meer content op komst. Veel mensen zonder Xbox One wilden ook de game spelen en vonden het jammer dat het een exclusive was voor de Xbox One. Hierover is veel geklaagd, kennelijk is dit ook bij de Creative Director Adam Isgreen van Microsoft Studios geland.

Op diverse officiele Killer Instinct fora’s waren er wat threads waar gediscussieerd werd over een eventuele PC-port en ook over een officiele POLL om aan te geven naar de studio dat er behoefte naar een PC-versie is. Op basis hiervan is Microsoft Studio wellicht aan het denken aan de realisatie van een port op PC. Hoe tof zou dat zijn voor de PC-liefhebbers om ook Killer Instinct te spelen danwel online tegen Xbox One spelers….

Als Killer Instinct-fan van het eerste uur steun ik dit initiatief. Ben jij ook zo’n fan, maak je al deel uit van de alsmaar groeiende community van fighting game liefhebbers  of wil je gewoon een goede solide fighting game als Killer Instinct op de PC spelen, steun dan de community via de site van Ultra Combo!

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties