Vertrouwd

Na het nieuws over Killer Instinct blijft het niet stil rond deze game. Een tijdje terug werd Kan’ Ra toegevoegd aan het lijst van karakters in Season 2. Nu is het de beurt aan een oud vertrouwd, maar geliefd karakter: Riptor.

Riptor maakte haar debuut in Killer Instinct op de SNES in 1994. Dit karakter heeft zowel menselijk-DNA als het DNA van een dinosaurus. Ze ziet er uit als een Velocitraptor maar met langere, menselijkere armen. Ook had Riptor meer een borstkas van een mens dan die van een dinosaurus. Riptor maakte deel uit van UltraTech’s DNA Manipulation Project. Haar moves waren vooral aanvallen met de staart en klauwen en had ook een dash aanval wat het hele scherm kan vullen.

 

Experiment

Nu in Season 2 van de next-gen Killer Instinct is Riptor niet veel veranderd. De dinosaurus heeft wel wat meer experimenten doorstaan, dit kun je afzien aan de metalen klauwen op de poten en de meer venijnig uitziende spikes op haar rug.

De fans die Early Acces hebben kunnen vandaag los gaan met Riptor (verwacht 20:00 lokale tijd, dit was ook bij mij zo voor Kan’Ra maar pin me er niet op vast). De gamers zonder Early Acces zullen moeten wachten tot 17 December.

Volgende keer een uitgebreidere hands-on met Riptor. To be continued…

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties