Neem de volgende informatie met een dikke korrel zout, want de informatie die ik je nu ga geven, komt van dezelfde mensen die het hele Silent Hills en Microsoft verhaal verspreidde. Desalniettemin…als het waar is...

‘Waarom zet je janken in je titel?’ hoor ik je denken. Nou, voor alle Dark Souls fans die nu misschien blij worden gemaakt met een dooie mus, wordt het janken geblazen. Als het waar is, dan is het ook janken geblazen, maar dan van geluk. De geruchten vertellen ons het volgende:

Dark Souls 3 zou maar liefst 45 nieuwe vijanden, 15 nieuwe bazen en een paar nieuwe items meer dan vorige games hebben. In totaal 100 nieuwe wapens, 40 nieuwe armor sets en totaal 12 gebieden waar je kan slachten of geslacht worden. Echter zal het slachten met een nieuwe stijl gebeuren, zoals het rennen naar de vijand en er om heen cirkelen. Klinkt verdacht veel als Bloodborne als je het mij vraagt, maar het is natuurlijk mogelijk. Wat ook op Bloodborne lijkt, zijn de plaatjes die in dit artikel zijn geplaatst, afkomstig van The Know.

04-ELe8BlD

We gaan nog even door met geruchten. Dark Souls 3 gaat mogelijk co-op en PvE (samenspel) ondersteunen voor 1 t/m 4 spelers. Er zijn tien klassen beschikbaar voor de spelers.

Waarom zijn de geruchten dubieus?

Het klinkt allemaal een beetje te mooi om waar te zijn. Daarbij, volgens de bron van The Know is een PC versie ‘onderhandelbaar’, terwijl From Software en Bandai Namco vooral op de Xbox One en PS4 richten. Maar goed, Dark Souls 2 kwam op de PC, dus het zou kunnen, maar dan zou het gewoon er bij gelekt moeten zijn. Begin 2015 kwam Bloodborne al uit voor de PS4 en blijkbaar komt dan in 2016 al een Dark Souls 3? Meh. Het ziet er op de screenshots erg mooi uit, maar wel heel erg Bloodborne-achtig. We zullen zien wat de E3 ons brengt. Misschien brengt het ons tranen van fans als het dus wel allemaal waar is. Of zijn deze geruchten niet zo boeiend?

14-cUAYLCT

03-qnQC2gK

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties