Wanneer je denkt dat de hype-train voor Cyberpunk 2077 iets slomer gaat, gebeurt er weer iets waardoor die harder dan ooit doorgaat.

In de afgelopen jaren heb ik niet meer zo veel hype voor een game gekend als nu voor Cyberpunk 2077 en met mij de hele wereld. Het helpt ook niet echt om de hype in te dammen als één van mijn favoriete acteurs, Keanu Reeves, aangeeft dat hij nog meer wilde inspreken uit puur enthousiasme voor de game. We weten dat Keanu niet vies is van cyberpunk gezien zijn rol als Neo voor The Matrix Trilogy, maar dat hij zo enthousiast zou raken door Cyberpunk 2077 had niemand zich kunnen indenken.

Zoals je in de trailers hebt kunnen zien speelt Keanu Reeves de rol van Johnny Silverhand die jou gedurende de game als raadgever bijstaat of om gewoon even te zeiken op de wereld. Blijkbaar is Keanu Reeves zo enthousiast geraakt van Cyberpunk 2077 dat hij om meer stemacteerwerk heeft gevraagd waardoor zijn schermtijd uiteindelijk is verdubbeld. Hoe kwam iemand daar achter? Ene Luca Ward doet de Italiaanse voice-over van de game zodat Italianen lekker naar Italiaans kunnen luisteren. Ward kreeg echter ineens te horen dat hij twee keer zo veel moest inspreken omdat Keanu Reeves nog even door was gegaan. Dit moet waarschijnlijk ook voor alle andere talen gebeuren waarvan de stemmen worden nagesynchroniseerd.

De hype-train dendert lekker door. Op 16 april 2020 kunnen we met z’n allen aan de slag met Cyberpunk 2077. Vraag dus alvast vrij van werk of ga ‘op vakantie’. Of zoals we ooit in GTA Vice City hoorde: ‘Lock up your daughters, shoot your son, cause Lovefist Cyberpunk 2077 is coming to town!’.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments