Just Die Already neemt je mee in de bejaardenhel

Het is een tv-format waar Gordon en Joling alleen van kunnen dromen. Oude mensen die het tegen elkaar opnemen want tja, je bent al zo oud. Wat is het ergste wat je kan overkomen? Iets eerder doodgaan?

Nou, is dat een reactie die je wel herkent, dan is er goed therapeutisch nieuws voor je. Curve Digital heeft vandaag de game voor jou gelanceerd op de Xbox One. Ja, je kunt nu de game spelen waarin je opzettelijk een ledemaat of twee kunt verliezen door belachelijke stunts uit te halen en waarin ik een beetje creatief mag zijn met persberichten.

Ooit al eens de vermomming van een bejaard persoon willen aannemen, de straat op willen gaan en door het verkeer platgewalst willen worden, geëlektrocuteerd door een tramlijn en vastgebonden aan een raket hoog de lucht in worden geschoten? Ja? Echt? Nou, misschien wil je met een professional praten over waarom dat zo is, maar belangrijker nog, Just Die Already – dat vandaag uitkomt – zou wel eens het spel kunnen zijn waar je altijd al van gedroomd hebt!

Curve Digital en DoubleMoose laten ons weten dat de speeltuin voor gepensioneerden eindelijk beschikbaar is. Just Die Already vertelt het verhaal van oude mensen die net uit hun bejaardentehuis zijn gezet. Ze strijden met elkaar om een nieuwe plek te bemachtigen door gevaarlijke uitdagingen uit te voeren om zo in aanmerking te komen voor gratis zorg. Spelers kunnen Just Die Already alleen spelen of het tegen elkaar opnemen in een online multiplayer voor vier spelers (ook volledig cross-platform dankzij Epic Online Services), waarbij ze gevaarlijke uitdagingen moeten aangaan die je leven – en zelfs elk atoom van je wezen – in gevaar brengen.

Bovendien kunnen we vandaag de eerste gratis update na de lancering aankondigen: Just Die Already krijgt in juni een gloednieuwe Player Versus Player-mode, waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen en voor hun leven kunnen vechten!

In het nieuwe speltype kunnen spelers het opnemen tegen hun oude vrienden en deelnemen aan PvP-gevechten in vier gloednieuwe arena’s. Het wordt de eerste gratis update van velen, met nog meer spannende Just Die Already-updates gepland voor de rest van 2021 en daarna.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments