In de komende week zal een trio aankomende JRPG- en actiegames de Game Pass worden toegevoegd. Persona 3 Portable en Persona 4 Golden zullen beschikbaar zijn op Xbox Game Pass op 19 januari 2023, terwijl Monster Hunter Rise wordt toegevoegd op 20 januari 2023.

Persona 3 Portable is een andere kijk op de PS2-klassieker Persona 3. Een geheime club op Gekkoukan High School vecht om het Dark Hour te onderzoeken, een verborgen 25e uur van de dag dat om middernacht begint en de Tartarus toren die in deze periode opduikt. Persona 3 Portable is de eerste heruitgave van de PlayStation Portable exclusive sinds deze in november 2009 uitkwam.

Persona 4 Golden volgt een groep studenten in het plattelandsstadje Inaba terwijl ze het verband onderzoeken tussen een ijzingwekkende seriemoordenaar en het mysterieuze Midnight Channel. Golden is een update van het PS2-origineel en kwam in juni 2012 voor het eerst uit op PlayStation Vita. Hoewel Persona 4 Golden al sinds juni 2020 beschikbaar is op de pc, is de game nu voor het eerst speelbaar op een Xbox-console.

In Monster Hunter Rise verdedigen jagers Kamura Village tegen de Rampage, een onbekend fenomeen waardoor hordes monsters Kamura in een uitzinnige razernij aanvallen. Rise werd voor het eerst uitgebracht in maart 2021 als een Nintendo Switch exclusive en op pc in januari 2022. De release in 2023 markeert het Xbox-debuut van Rise.

Ter herinnering, er zijn ook een aantal titels die de dienst verlaten op 15 januari 2023. Dit zijn:

Danganronpa: Trigger Happy Havoc Cloud
Nobody Saves The World
Pupperazzi
The Anacrusis
We Happy Few
Windjammer 2

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments