We klagen er weer lekker op los. Op de fora en bij EA regent het klachten over de taal in Apex. We moeten Duits leren. Es ist eine Katastrophe.

Tenminste, dat gaat op als je de taal op je Xbox op Nederlands hebt staan. Bij Respawn hebben ze namelijk bedacht dat Nederlanders, maar ook Zweden en Denen, het Duits beter snappen dan het Engels. Dus staat je Xbox op een van dit talen dan krijg je Duits te horen.

Helaas is er op dit moment geen optie in de settings van de game waarin je dat kan veranderen. Maar goed, wie heeft zijn Xbox nou op Nederlands staan? Dat is sowieso al een beetje lame, om het in goed Dutch te zeggen 😛 . Er zijn ook een aantal andere games die exact hetzelfde doen als de voertaal op je Xbox Nederlands is. We blijven toch een beetje van Duitsen bloed.

Dus wil je Apex in het Engels spelen, dan is dat zo gefikst. Even naar de instellingen op je Xbox gaan, daar de afdeling Systeem kiezen en dan naar Taal en Locatie gaan. Daar kan je de taal veranderen naar English en het probleem is opgelost.

Wil je dat niet, dan zal je nog even moeten wachten totdat Apex dit in hun settings heeft ingevoerd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments