Je eigen ziekenhuis managen in Two Point Hospital

De ontwikkelaars van Two Point Studios brengen eind 2019 Two Point Hospital naar de Xbox. Wat voor game is het eigenlijk?

Eind jaren ’90 zullen menigeen van jullie de nodige uurtjes doorgebracht hebben in Theme Hospital. Een simulatie spelletje waarin je de leiding kreeg over een ziekenhuis en dat zo goed en kwaad als mogelijk in goede banen moest zien te leiden.

Theme Hospital zag het digitale daglicht in 1997 en werd uitgegeven voor Electronic Arts.

De geestelijke vaders van Theme Hospital, Mark Webley en Gary Carr, hebben in 2016 een eigen studio opgericht, genaamd Two Point Studios en zijn sindsdien bezig om een opvolger voor Theme Hospital te ontwikkelen. Dat is nu bijna zo ver. Eind 2019 komt namelijk een nieuw game uit die zijn roots te danken heeft aan de ziekenhuissimulator uit de jaren ’90.

In de trailer zien we dat Two Point Hospital ook weer gaat om het managen van een ziekenhuis. Bouw je eigen ziekenhuis, investeer in wetenschap en genees de meest bijzondere (en bizarre) ziektes die zich aandienen aan de zusters en doktoren van de poliklinieken van Two Point Hospital.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments