Goed nieuws voor onze Playstation 4 ‘vrienden’. Ze waren natuurlijk groen van jaloezie op de leuke dingen die Xbox wel heeft en zij niet. Gelukkig hoeft dat niet helemaal meer.

Een tijd geleden werd de Xbox One Elite controller onthuld. Een staaltje techniek die exclusief voor de Xbox One bezitters was. We zijn er zeker van dat menig PS4 bezitters met een klein kwijlstraaltje langs de mondhoeken naar dit juweeltje heeft gekeken. Gelukkig, de PS4 bezitters hoeven niet meer jaloers te zijn. Tenminste, als je er wat eurootjes aan wil spenderen.

Hoe? Geen zorgen, nee, je hoeft geen overstap te maken naar een Xbox One. Er is namelijk een klein apparaatje met de naam CronusMAX PLUS. Maar wat is de CronusMAX PLUS?

De CronusMAX PLUS maakt het mogelijk om je favoriete controller op alle consoles en Windows pc te gebruiken. Het maakt dat je de controller totaal kan aanpassen via een macro. Zelfs het gebruik van keyboard en muis op je console is hiermee mogelijk. De nieuwste firmware update maakt het nu zelfs mogelijk om de Elite controller op je PS4 aan te sluiten.

Dit werkt trouwens ook de andere kant op. Een Xbox One speler die het liefst met een DualShock speelt, kan deze via dit stickje gewoon op de One aansluiten. Het apparaat ondersteunt ook de Wii U en WiiMote controllers. De mogelijkheden zijn oneindig.

Dus voor een kleine 55 euro kan je dit leuke apparaatje kopen. Zo, nu niet meer treuren. Je PS4 is eindelijk weer een beetje op niveau.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments