Geen Trilogy voor de Xbox One, geen remake, helaas.

Update 13-5-2016

Zoals je in het originele bericht kan zien ging ons hartje toch een beetje sneller kloppen. Een Modern Warfare trilogy remake. Helaas blijkt het niet om een remake te gaan maar om een bundel voor de Xbox 360. Nu maar hopen dat ze wel allemaal backward compatible gaan worden.

modern_warfare_trilogy-625x350[1]

Deze ad is nu bij Best Buy opgedoken. Dus geen hoop op een aparte remake, je zal gewoon de Infinite War moeten kopen om die te krijgen. Vanaf 17 mei moet hij te koop gaan zijn.

Origineel bericht 28-4

We krijgen de vraag elke keer als we backward compatible titels aankondigen. Waar blijft Call of Duty. Is dit misschien waarom het zo lang duurt?

Hij was er even, heel even. Omdat we dit al verwachten hebben we snel een screenshot gemaakt. Nu is Amazon weer leeg als je op deze keywords zoekt. Waar gaat het om? Call of Duty Modern Warfare. Activision heeft er drie delen van gemaakt. Drie delen die best succesvol waren. Dus wat let je om als bedrijf even na te teren op dat succes en ze richting Xbox One te brengen? Niets toch?

modern Warfare

Helemaal zeker weten we niets. Het blijft bij deze vermelding die we op Amazon UK tegen kwamen met alleen een titel. Geen afbeelding, geen console aanduiding maar simpelweg deze twee meldingen die ze snel weer hebben verwijderd. Al is het flinterdun, Amazon zet niet zomaar een titel neer, dan moet er iemand binnen de organisatie meer weten. Dit zou ook wel eens de reden kunnen zijn dat andere titels, zoals Black Ops die al tijden in de BC pagina van Xbox staat als komende titel, nog niet in deze lijst voorkomen. Hoe dan ook, of het nu een trilogy voor de Xbox 360 gaat worden die je backward compatible kan gaan spelen of een remaster/remake voor de Xbox One, hij zal zeker met enig enthousiasme verwelkomt gaan worden. We houden het voor jullie in de gaten en weten we meer, dan zetten we dit hier zo snel mogelijk neer.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments