Splinter Cell blijft de gamewereld bezighouden. Komt hij nu wel of niet? Dat hij komt is eigenlijk wel een zekerheidje. Blijft over wanneer dan? 

Vorige maand schreef ik al over een opgedoken trademark met de naam Splinter Cell. Hier de hoop uit halen dat er op de E3 een aankondiging gedaan zou worden bleek te veel. De aankondiging dat Ubisoft met Splinter Cell bezig was kwam er niet.

Maar na de E3 verzekerde Yves Guillemot ons dat ze Splinter Cell zeker niet vergeten waren. Nog altijd niet tevreden met de antwoorden van Ubisoft, blijft de gamewereld vragen stellen. Tijdens een AMA (Ask Me Anything) op Reddit antwoordde Guillemot op een vraag over Splinter Cell als volgt:

Splinter Cell is een merknaam waar we veel over praten. Het is voor mij persoonlijk ook één van mijn favoriete series. We hebben momenteel niets specifieks te melden maar de teams werken aan verschillende dingen, dus ‘Stay Tuned’.

Vooral dat stay tuned is interessant. Hier werd in een Ubisot blog dan ook op doorgevraagd.

We krijgen een hoop schetsen en voorstellen rondom Splinter Cell en we gaan daar een van uitkiezen. Ik denk dat jullie wel wat te zien krijgen, maar daar moet je op wachten.

Dit laatste zei de heer Guillemot met een grote grijns op zijn gezicht, alsof hij niet kon wachten om meer te vertellen.

Als het waar is dat ze zelfs nog moeten beginnen met een nieuwe game, dan duurt het nog jaren voordat we weer kunnen kruipen en sluipen met Sam Fisher. Het zou ook zomaar zo kunnen zijn dat ze ons zand in de ogen willen strooien, om dan ineens met een mega verrassing aan te komen.  Bijvoorbeeld zoals ze dat deden met Beyond Good and Evil deel 2 op de E3. Voorafgaand aan dat evenement werd ook keihard gezegd dat die game niet op de E3 aanwezig zou zijn, en bam! Daar was hij toch.

Het moge duidelijk zijn, iedereen wil die game en we zoeken overal aanwijzingen in naar de komst van de game. Hou voorlopig echter de zoutvaatjes maar paraat, want er is nog niks zeker. We blijven echter hopen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments