Het is al bijna half oktober en dat betekent dat het hoog tijd wordt voor Halloween. In de US speelt dit feest wel meer dan hier, maar dat mag de pret niet drukken. Overwatch heeft zijn eigen draai gegeven aan Halloween, Overwatch Halloween Terror om precies te zijn.

Een kleine drie weken aan Halloween gekte

Vanaf 11 oktober tot en met 1 november kun je in Overwatch het Halloween thema terug vinden. Blizzard heeft er alles om gedaan om iedereen in de Halloween stemming te brengen. Van leuke items in speciale lootboxes tot prijsvragen op de social media-kanalen van Blizzard. Er is voor ieder wat wils!

Snoep of ik schiet!

In plaats van de normale lootboxes kun je de komende periode pompoenen verwachten. Ze zijn uitgebreid met meer dan 100 op Halloween geïnspireerde items. Iedere lootbox die je nu wint of koopt zal minstens één van deze items bevatten. De items zijn allemaal om het uiterlijk van jouw personage te veranderen. Denk dus aan emotes, een nieuwe pose of een toffe skin.
De inhoud is geheel willekeurig dus je moet wel flink doorsparen wil je alle items verzamelen! De Halloween-items zullen voor altijd in je inventaris staan, dit betekent dat je er het hele jaar door afschrikwekkend uit kunt zien!

dr-junkenstein
Dr. Junkenstein is zo gek als een deur!

De eerste co-op PvP Brawl!

Naast de leuke items komt er ook een nieuw evenement voor de Overwatch spelers. Ga met drie andere spelers de strijd aan tegen een (bijna) oneindige vloed aan tegenstanders. Uiteraard komt Dr. Junkenstein ook op jouw pad en voor zijn monster ben je niet veilig. Naast Junkenstein komt Magere Hein ook nog even je krachten op de proef stellen.

De Lord van Adlersbrunn maakte Dr. Junkenstein belachelijk. Junkenstein had namelijk het idee om kunstmatig leven te maken. En als we Adlersbrunn mogen geloven kan dat helemaal niet. Die Junkenstein is gek! Maar wat bleek? Het was Junkenstein gelukt en zo kwam zijn monster tot leven. Uiteraard wilde Junkenstein wraak op de gemene Adlersbrunn en jíj moet helpen om de Lord te beschermen.

junkensteins-revenge

Kies uit één van de vier personages, de Alchemist (Ana), de Archer (Hanzo), de Gunslinger (McCree) of de Soldier (Soldier: 76). Als één van hen ga jij samen met je vrienden de strijd aan tegen Dr. Junkenstein!

Is dit je allemaal nog niet voldoende? Volg dan de social media-kanalen van Overwatch voor allerlei prijsvragen waarin je vette goodies kunt winnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments