Een jaar geleden kwam Prey uit. In deze game game moest je met Morgan Yu overleven op een groot ruimtestation met diverse buitenaardse monsters en er tegelijkertijd voor zorgen dat die wezens het ruimtestation nooit zouden verlaten. De game was groot zat en er was dan ook geen DLC, maar dat zou wel eens kunnen veranderen.

Nu zijn er al vaker geluiden geweest dat er DLC uit zou gaan komen voor Prey, maar echt concreet was het nooit. Bethesda heeft nu echter een Tweet online gegooid die wel interessant is.

Wat is er nu helemaal te zien? Eigenlijk net niks. Een console met wat ruis en een tekst die vertaald het volgende zegt. “Een geweldige herinnering: Drie dingen kunnen niet lang verstopt blijven: de zon, de maan en de waarheid”.

De tekst is echter nogal vaag opgebouwd, met willekeurige kleine en hoofdletters. Wanneer je al die hoofdletters achter elkaar plakt krijg je: “MRINGNOOGMOOADR”. Onzin dus, maar de puzzelaars onder ons hebben waarschijnlijk al gezien dat het een anagram is voor: “Good Morning Morgan”. Yup, dezelfde tekst als waarmee de game begon.

Waar of niet, Bethesda houdt de fans in elk geval even lekker bezig en ik zou ook zeker geen bezwaar maken tegen nogmaals een tripje door Talos 1. We houden jullie op de hoogte.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments