Dat Saints Row ontwikkelaar Volition aan een nieuwe game werkt dat weten we al een tijdje. Wat ze precies aan het maken zijn zien we pas op de aankomende E3, maar dankzij enkele lekken en oplettende internethelden weten we iets meer.

Heerlijk altijd dit soort berichten, met flink wat zoekwerk is de vermoedelijke titel naar boven gekomen namelijk Agents of Mayhem. Een aantal bronnen bevestigt dit, hetzij indirect. Op de website van de European Union Intellectual Property Office is een aanvraag ingediend door ene Daniel Clauss. De beste man heeft dit in opdracht van Koch Media gedaan, waar Volition en Deep Silver allebei onder vallen.

Er zijn nog twee andere bronnen die de titel bevestigen, al zijn beide bronnen ondertussen aangepast. Op het CV van John Velazquez was de titel te zien. John Velazquez is geen onbekende in de gamewereld, op zijn CV prijken onder andere Destiny en X-Com: Enemy Unknown.

De laatste bron is een aparte en helaas is ook daar de titel van verwijderd. Stuntman Brandon Molale zou als motion capture acteur gewerkt hebben aan Agents of Mayhem. Ook Molale is niet helemaal onbekend in de videogame wereld, hij heeft al wat werk gedaan voor God of War en L.A. Noire.

Alles bij elkaar is het redelijk sterk bewijs, zeker het feit dat de naam van een aantal sites af is gehaald geeft het een laag geloofwaardigheid. Tijdens de aankomende E3 gaan we het zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments