IO Interactive kondigt James Bond-game aan

Gisteren liet IO Interactive al weten dat ze vandaag met een mededeling zouden komen. Vandaag was het zo ver, een mededeling die shaken not stirred was.

De nieuwe game van de makers van Hitman laat je in de voetsporen van ’s werelds bekendste spion treden, 007. Met Project 007 ga je als James Bond aan de slag.

De game die samen met MGM wordt gemaakt zal een exclusief verhaal van James Bond gaan bevatten. De game wordt op dit moment ontwikkeld in Kopenhagen en Malmö.

Eens in de zoveel staan de sterren in onze industrie goed. Een originele Bond-game maken is een monumentale onderneming en ik ben ervan overtuigd dat IO Interactive, in nauwe samenwerking met onze creatieve partners bij EON en MGM, iets extreem speciaals voor onze spelers en community kunnen afleveren. Ons gepassioneerde team gaan met enthousiasme hun creativiteit op het iconische James Bond universe loslaten en de meest ambitieuze game in de geschiedenis van onze studio maken.

Hakan Abrak, CEO of IO Interactive

De James Bond film franchise, gebaseerd op de boeken van Ian Fleming, is de meest succesvolle en langstlopende reeks met een een rij van 24 films. De 25e in de serie, No Time To Die, komt in april in de bios.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments