In april brachten we jullie al het nieuws dat uitgever WB en ontwikkelaar IO Interactive een overeenkomst hadden afgesloten. Maar wat gaan ze brengen?

Nou, dat weten we dus niet. Lekker he? Heb je weer geen ene moer aan, aan dit nieuws. Het enige wat ze nu hebben laten weten is dat ze een nieuwe console en pc game ervaring gaan brengen. Beide IO Interactive studio’s, in Kopenhagen en Malmö, gaan aan de slag met deze nieuwe titel.

We zijn verheugd om onze samenwerking met het getalenteerde team bij IO Interactive voor te zetten. IO Interactive heeft een lange erfenis op het gebied van het maken van iconische games en we kijken naar onze samenwerking op dit nieuwe project waarmee we een nieuwe console en pc ervaring gaan brengen, uit.

Warner Bros. Interactive Entertainment president David Haddad

De laatste jaren heeft Warner Bros. ons laten zien dat zij onze creatieve visie begrijpen en respecteren en we kijken naar onze voortgaande relatie uit. IO Interactive heeft een trotse geschiedenis van het creeren van characters en werelden waar onze spelers van kunnen genieten. Dat zit in onze DNA. Nu we dit project starten, zoeken we ambitieuze talenten voor ons team in Kopenhagen en Malmo om deze bijzondere reis met ons te maken.

IO Interactive CEO Hakan Abrak

Wat we weten door de vacatures is dat de game in de Glacier 2 engine gebouwd gaat worden. Dat het een multiplayer segment zal krijgen. Dat men mensen vraagt die iets met de HITMAN franchise hebben en de game het niveau van een AAA-game moet gaan krijgen.

Dus heb je interesse in een baan  bij deze studio’s? Solliciteer dan snel.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments