Je ziet het niet vaak, maar Avalanche Studios doet het gewoon, twee top-titels bijna tegelijk uitbrengen. Mad Max eerst en daarna Just Cause 3. De twee games tonen, niet geheel onverwachts, best veel gelijkenissen en dat is helemaal niet erg, want de over-the-top actie en het heftige knalwerk van Just Cause past perfect bij Mad Max.

In Mad Max heb je letterlijk te maken met een grote sandbox. De keuzevrijheid die daarbij hoort kun je zelf ervaren in bovenstaande trailer.

“The big nothing”

Max reist door “The Big Nothing”, een uitgevaagd gevaarlijk gebied. Max eet knaagdieren en maden om zijn gezondheid op peil te houden. De game heeft een crafting-systeem die gebruikt kan worden om wapens en gereedschap te maken. Max’ garage kan gebruikt worden om het interieur, uiterlijk, en kracht van auto’s aan te passen.

Spelers nemen de rol in van Mad Max, in een post-apocalyptische wereld, waar veel actie is te beleven. Mad Max heeft een variatie aan wapens, waaronder z’n favoriet de shotgun, maar omdat kogels schaars zijn, zijn handwapens de slimmere optie.

Mad Max komt uit op 4 september op de Xbox One in Nederland.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments