Nog meer Mass Effect Andromeda nieuws! Brachten we gister al een scheepslading aan informatie over het verhaal van de nieuwste creatie van Bioware, vandaag gaan we lekker verder.

Hebben jullie na het lezen van de verhaaldetails van gister ook zo’n zin gekregen in de nieuwe Mass Effect? Lijkt het eerste kwartaal van 2017 nog veel te ver weg? Voor diegenen heeft Bioware goed nieuws!
Je kunt je nu namelijk inschrijven voor de aankomende Mass Effect Andromeda multiplayer bèta.

andromeda_desert-840x473

De studio is namelijk op zoek naar fans die samen met hen de multiplayer willen testen. De inschrijving is echter alleen voor mensen met een Xbox One of Playstation 4 en je moet er een lange vragenlijst voor invullen.
Daarnaast moet je ook nog een EA account hebben dat gelinkt is aan je Xbox Live, Playstation Network of Origin account.

Wat je exact kunt verwachten van de multiplayer beta is nog niet bekend, maar aangezien Bioware al heeft aangegeven dat Andromeda een nieuw begin in de franchise wordt, is het zeer goed mogelijk dat ook de multiplayer behoorlijk gaat verschillen van die van zijn voorloper.

Wanneer de beta van start gaat is nog niet bekend. Echter aangezien Bioware nu inschrijvingen aanneemt zal dit niet heel lang op zich laten wachten. Voor degenen die zich in willen schrijven, dit kan hier.

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments