Zoals jullie misschien al weten komt er volgend jaar een nieuw deel uit van Injustice, de fighting game waar je met allerlei helden uit het DC Comics universum kan vechten. Dat deel zal veel meer DLC krijgen dan zijn voorganger.

De creative director van NetherRealm, Ed Boon, benadrukte in een interview dat er meer post-launch content komt voor Injustice 2. Als we kijken naar Mortal Kombat X qua DLC (ook van NetherRealm), zullen we het een beetje kunnen vergelijken. Deze game had vooral DLC pakketten met meerdere personages er in. Ik hoop dat Injustice 2 in ieder geval genoeg personages in de base game aanbiedt, maar het DC Comics universum is zo groot, dat je volgens mij wel door kan gaan met extra personages. Daar zitten ook minder spraakmakende personages tussen, maar de complete lijst aan personages is dan ook echt mega groot.

Het plan van NetherRealm is om meer geld er uit te halen een game langer te ondersteunen. Met Injustice: Gods among men had de studio zes extra DLC characters en nu zullen dat er waarschijnlijk tien worden. We weten verder niet wat er nog meer bij komt. Misschien extra levels om in te vechten?

Er zal ook worden gekeken naar de outfits en het loot systeem. Je zult nu na elk gevecht wel iets krijgen in plaats van maandenlang dingen verzamelen. De ontwikkelaar wil de speler gelijk de mogelijkheid geven om de personages aan te passen met outfits. Uiteraard zal er ook een systeem in zitten waar je kan betalen voor outfits (het zal eens niet). Ik wacht in ieder geval zelf even af, want hoewel ik deel 1 maar voor 10 euro heb gekocht, ik vond het niet zo’n bijzondere game. Het ging vrij sloom en het werkte gewoon niet lekker vond ik. Dus misschien kan Injustice 2 daar verandering in brengen.

Injustice 2 staat voor 2017 gepland voor de Xbox One en PS4.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments