Waarschuwing! Voor iedereen die ook maar lichtelijk gevoelig is voor limited editions, mooie covers of andere dingen die hij niet nodig heeft en hier veel te veel geld aan uitgeeft. Lees vooral niet verder. Voor mij is het al te laat.

Limited Editions, Collector’s Editions, Super-Duper-Once-In-A-Lifetime-Very-Special Editions. Het is niks anders dan een eenvoudige manier van uitgevers om meer geld voor hetzelfde product te vragen. Ondanks dat ik dit weet, trap ik er toch altijd weer in, waarschijnlijk ook nu weer. De game waar ik namelijk al veel te lang naar uitkijk, Mass Effect Andromeda, krijgt ook weer een heerlijke, geeky limited edition en nu weten we ook wat je daar bij krijgt.

Limited Edition

In dit pakketje krijg je een andere cover dan bij de standaard editie. Verder krijg je er een slipcase voor je datapad bij, een download code voor de reguliere editie van de game, 3 blueprints voor je explorer schip ‘Tempest’ en als laatste (nu wordt het geeky) een 184 pagina’s tellend artbook. Nice!

Dit hele pakketje kun je bestellen in de Bioware Store en kost je $80. Ik heb hem nog niet bij Nederlandse retailers in de pre-order zien staan dus dat is nog even afwachten.

Geen season pass

Nadat ze al je extra geld afgetroggeld hebben voor een supertoffe Limited Edition, hadden ze bij EA ook nog kunnen besluiten nog meer te vragen voor een season pass. Hier hoeven we niet bang voor te zijn, want toen Bioware General Manager Aaryn Flynn gevraagd werd of Andromeda een season pass zou krijgen was zijn antwoord kort en krachtig: “Nope”.

Toen de beste man werd gevraagd of er überhaupt DLC zou gaan verschijnen en of die dan gratis zou zijn antwoordde hij: “Daar hebben we het later nog wel over :)”

Ik heb zo onvoorstelbaar veel zin in deze game. Nog maar 73 nachtjes slapen! Gaan jullie al extra sparen voor deze Limited Edition?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments